De Cursus

Minimale inspanning, maximaal resultaat!

 Hoe is de cursus opgebouwd?Voorbeeld luistercolumn:

Wat leer je in deze cursusHeb je tijdens de cursus vragen of wil je naast de cursus nog persoonlijk advies, dan is dat ook mogelijk. Neem in dat geval contact op via het contactformulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Hoe bekijk je de cursus:Boost Your Love Life

Nu tijdelijk voor € 49,- 

Reviews:

"Ivonne weet wel 100 keer de spijker op z'n kop te slaan! De cursus is compact, toegankelijk, kleurrijk en boordevol eye openers waar je echt zelf wat mee kan. En dan wordt het ook nog eens allemaal zo heerlijk energiek verteld! Echt een aanrader dus!" (Astrid C.)


"Boost your Love life heeft mij (single man 55 jaar) op menig vlak de ogen geopend. Wil je in de kwaliteit van je leven, maar bovenal in de kwaliteit van je huidige of toekomstige relatie investeren, dan adviseer ik elk stel – en ook als je (nog) geen problemen hebt – en singles om dit stukje waardevolle bagage tot je te nemen. (Arjan D.)

"Wat een eye-opener! Dat ’t zo simpel zou zijn hadden we nooit gedacht. De tips werken écht! Monique en Jan Willem
"Zeer nuttige en ook leuke training die preventief kan worden ingezet. Alleen of met je partner te kijken. De cursus bestaat uit filmpjes over relaties, luister columns en ook extra’s zoals zelfs een relatie bingo. Op een speelse manier krijg je inzichten en krijg je tips om gewoontes en, vastgeroeste, patronen te veranderen. Ook leuk om na het kijken van de cursus een soort relatie apk te houden en elkaar te vragen hoe dingen in jullie relatie werken. Aanrader!" (Janet S.)

"Ik heb nu veel meer begrip voor mijn vrouw. En volgens mij ook andersom. We lachen weer samen! De heldere wijze waarop Ivonne het uitlegt is fijn." Peter


"We leren vanalles op school maar niet hoe we beter kunnen communiceren en liefhebben. Chapeau Ivonne!" Saskia en Eugène